De Maan:  Cursus & workshops

Schilderen vanuit jouw maanenergie:

Deze cursus is een combinatie van intuitief schilderen en de Astrologie om zo de Maan vanuit je horoscoop echt te kunnen beleven en voelen. De Maan in jouw horoscoop staat symbool voor het vrouwelijke, voor de moeder en hoe jij haar ervaart in jouw leven. Daarnaast geeft het teken waarin zij staat aan hoe jij je eigen zekerheid creeert zodat jij je veilig voelt of onbewust reageert op situaties waarin jij je juist uit je comfortzone getrokken wordt. Via het creëren van jouw Maan en schilderen vanuit je maanenergie maak je hier meer contact mee want je werkt met veel water en je handen zodat je de materialen beter kunt voelen. De groepen bestaan uit max. 4 personen.

 

De indeling van de cursus ziet er ongeveer als volgt uit:

les 1 & 2: bespreking van algemene eigenschappen & persoonlijke eigenschappen van jouw maan, sjablonen maken & maan ontwerpen

les 3 & 4: bespreking plaats van maan in jouw horoscoop, schilderen met aquarelpotlood van je maan & intuïtief schilderen met acrylverf als achtergrond. 

Kosten: 85 euro p.p. inclusief 2 lesmiddagen, materiaal, koffie & thee & iets lekkers erbij.  Zie agenda voor de planning van deze cursus. 

Nieuwe maan talisman:

Iedere maand begint de maancyclus opnieuw vanuit de nieuwe maan. Zij staat dan vlak naast onze zon en is niet zichtbaar aan de hemel. Dit is het moment waarin nieuwe ideeen ontstaan, nieuwe gedachtes door je hoofd kunnen spoken of nieuwe inzichten geboren kunnen worden. Met het maken van jouw eigen talisman in de energie van de nieuwe maan komt er focus op en je gaat er er bewuster mee om. Zo kan je ook meer de energieen van de hele maancyclus gaan ervaren. 

De workshop wordt gepland op het moment van nieuwe maan en duurt ongeveer 4 uur. We starten met een kennismaking en een korte meditatie zodat je de energie vanuit meer rust kunt gaan ervaren. Daarna bespreken we het dierenriemteken, element en de plaats in ieders horoscoop. Dan gaan we aan de slag met het ontwerpen van het thema wat belangrijk is voor jou op papier en daarna ga je deze schilderen op jouw steen. (Witte kalksteen) Je kunt hierbij eventueel gebruik maken van carbonpapier. 

Klik op knop Agenda voor de data van deze cursus. Heb je vragen dan kun je deze ook via de chatknop rechtsonder de pagina stellen.