Onderschepte tekens: Werkstuk les 25/ 3e jaar voor examen

Door Mona Buscemi

 

Inhoudsopgave

Inleiding:                                             2

Horoscoop Sean Connery:                3

Horoscoop David Bowie.                   5

Horoscoop Donald Trump:                6

Horoscoop Winston Churchill;          8

Horoscoop Martin Luther King:       10

Horoscoop Theo van Gogh:             11

Inleiding:

Waarom heb ik voor het onderwerp “onderschepte tekens” in een horoscoop gekozen? Door het teken schorpioen in mijn 3e huis ben ik geïnteresseerd in de verborgen elementen in een horoscoop, ik vraag mij af “wat is hun werking en hoe worden deze ervaren?”

Een teken is van dezelfde grootte, 30 graden per huis maar een teken kan in een horoscoop onderschept zijn, ze zijn ingesloten in een huis en staan dan niet aan het begin van elk huis. Wat zijn de effecten hiervan vraag ik mij af? Werken zij onbegrensd, worden ze niet gezien of worden ze als onbewust ervaren?

Joanne Wickenburg maakt in haar boek Hidden Powers duidelijk dat:

Als een teken onderschept is, moet het tegenovergestelde teken ook onderschept staan omdat de horoscoop symmetrisch is. Er is een teken aan het begin van elk huis en als twee tekens onderschept zijn, hebben twee andere huizen dubbel werk en elk van hen verschijnt op twee huis-cuspen. Een onderschept teken laat in de horoscoop van een persoon, een blokkade zien, de kwaliteiten van dit teken hebben moeite om zich te manifesteren. Een onderschepping betekent dat je in je jeugd niet geleerd hebt om te leren omgaan met de eigenschappen van de onderschepte tekens deze worden onderdrukt. Uiteindelijk, zo zegt zij bouwt deze druk zo op naar het breekpunt dat ze barst ... meestal op een manier die niet geschikt is.  Het is beter de onderschepte tekens in paren te interpreteren want tegenovergestelde tekens werken normaal als een team.  Zo is de agressie van Ram gecompenseerd door de charme en de sociale vaardigheden van de Weegschaal. Met onderschepte tekens, wordt deze verbinding verbroken. Tegenovergestelde tekens kunnen elkaar niet in balans houden.

In een aantal horoscopen ga ik op zoek naar de onderschepte tekens, hun plaats in de horoscoop en ga kijken wat hun invloed is op de persoon in kwestie.

Het betreft hier  de horoscopen van:

Sean Connery, David Bowie, Donald Trump, Winston Churchill, Martin Luther King en Theo van Gogh.

De rest volgt nog....

 

.

© 2020 by Mona Buscemi. Proudly created with wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now