Workshop & Cursus

Sterrenbeeld schilderen op  hout:

Ben jij een gevoelig water-teken of juist een praktisch aarde-teken? Waar houd je van en waar ligt jouw kracht? Wat vertelt de stand van de zon jou en wat zijn je valkuilen? Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze cursus. Vanuit je horoscoop creëer jij jouw schilderij in lijnen van potlood met behulp van carbonpapier je hoeft dus geen tekentalent te hebben. Je schildert deze met speciale verf naar eigen gevoel verder in op een een ronde ondergrond van hout van ongeveer 29 cm doorsnede aangevuld met invloeden vanuit de moeder aarde astrologie. De groepen bestaan uit max. 4 personen. 

De indeling van de cursus ziet er ongeveer als volgt uit:
Les 1 & 2:  We bespreken de invloed van de moeder aarde astrologie en de plaats + karaktereigenschappen van jouw zonnen-teken in je horoscoop. Daarna ga je aan de slag met het maken van jouw sjablonen en schilderen.                         

Les 3 & 4:  Tijdens deze middag bespreken we de verbanden die jouw zon legt in jouw horoscoop en wat dat betekent voor jou. Daarna werk je verder aan je schilderij. Aan het eind  bespreken we je schilderij en wat je vond van de cursus.

Kosten: 85 euro p.p. inclusief 2 lesmiddagen, materiaal, koffie & thee & iets lekkers erbij. Zie agenda voor de planning van deze cursus. Als je vragen hebt kun je deze ook via de chatknop rechtsonder deze pagina stellen.

Schilderen vanuit jouw maanenergie:

Deze cursus is een combinatie van intuitief schilderen en de Astrologie om zo de Maan vanuit je horoscoop echt te kunnen beleven en voelen. De Maan in jouw horoscoop staat symbool voor het vrouwelijke, voor de moeder en hoe jij haar ervaart in jouw leven. Daarnaast geeft het teken waarin zij staat aan hoe jij je eigen zekerheid creeert zodat jij je veilig voelt of onbewust reageert op situaties waarin jij je juist uit je comfortzone getrokken wordt. Via het creëren van jouw Maan en schilderen vanuit je maanenergie maak je hier meer contact mee want je werkt met veel water en je handen zodat je de materialen beter kunt voelen. De groepen bestaan uit max. 4 personen.

 

De indeling van de cursus ziet er ongeveer als volgt uit:

les 1 & 2: bespreking van algemene eigenschappen & persoonlijke eigenschappen van jouw maan, sjablonen maken & maan ontwerpen

les 3 & 4: bespreking plaats van maan in jouw horoscoop, schilderen met aquarelpotlood van je maan & intuïtief schilderen met acrylverf als achtergrond.

 

Kosten: 85 euro p.p. inclusief 2 lesmiddagen, materiaal, koffie & thee & iets lekkers erbij. 

Zie agenda voor de planning van deze cursus. Als je vragen hebt kun je deze ook via de chatknop rechtsonder deze pagina stellen.                                  

Workshop Engelensteen schilderen:

Aan ieder dierenriemteken is een eigen beschermengel verbonden en geeft je kracht op het moment dat je erop afstemt en deze energie nodig hebt. Door het schilderen van deze engel op een steen maak je er nog meer contact mee omdat je er bewust mee bezig bent via verf en kleur. We starten deze workshop na kennis gemaakt te hebben met elkaar met een kleine meditatie. Zo kom je dieper in je eigen rust en kun je ook de sfeer of engelen-energie meer gaan ervaren.  Daarna kies je uit meerdere exemplaren jouw steen uit, bespreken we jouw engel en gaan we beginnen met tekenen en schilderen. 

De groep bestaat uit maximaal 4 personen en de kosten zijn 45 euro p.p. Zie voor data agenda.

 

Workshop Spirituele steen schilderen:

Oude spirituele symbolen oefenen een grote aantrekkingsktacht op ons uit. Ieder teken zoals de Ankh of levenskruis, het Ohmteken of het Alziend oog hebben ieder hun betekenis en geeft je kracht op het moment dat je erop afstemt en deze energie nodig hebt. ( Ik werk alleen met symbolen die het licht in zich dragen ). Door het schilderen van dit symbool vanuit jouw energie op een steen maak je er nog meer contact mee omdat je er bewust mee bezig bent via verf en kleur. We starten deze workshop na kennis gemaakt te hebben met elkaar met een kleine meditatie. Zo kom je meer in je eigen rust en kun je ook de energie gaan ervaren.  Daarna kies je uit meerdere exemplaren jouw steen uit, bespreken we het symbool van jouw keuze en gaan we beginnen met tekenen en schilderen. 

De groep bestaat uit maximaal 4 personen en de kosten zijn 45 euro p.p. Zie voor data agenda.