melkweg

Mensen begeleiden via hun horoscoop en hun vragen en emoties centraal stellen is datgene waar ik energie van krijg. Ik laat je graag zien waar je talenten liggen, waar word jij blij van, waar ligt jouw kracht? Wat zijn jouw valkuilen? Waar houd je van en wat zie je graag terug in een ander? Ik help je graag om zo bewuster naar jezelf te kunnen gaan kijken zodat je verder kunt met jouw eigen proces want ontwikkelen doen we allemaal. Niets staat stil op deze aarde, in de natuur groeit en bloeit alles op haar eigen ritme en wij zijn daar onderdeel van. Het is een contante stroom maar als je hier niet op aan kunt sluiten doordat je niet goed in je vel zit ga je tegen deze stroom in en dat kost energie. Ik help je graag met groeien en bloeien in jouw processen waarin je eerder vastliep en dit geeft mij weer energie om jou te helpen terug te komen in jouw eigen kracht. Laat het mij weten en ik trek je horoscoop uit de combinatie van jouw geboortedatum, plaats en tijd en werk deze uitgebreid uit. Je kan deze schriftelijk bestellen of een afspraak maken via het afsprakenformulier onderaan deze pagina. 

Persoonlijke geboortehoroscoop

 

Horoscopen & consulten

schritelijk 40 euro / consult via zoom ivm corona 75 euro p.p. voor 1.5 uur

horoscoop Mona Radix.jpg
 
Heart Pendant

Relatiehoroscoop

consult via zoom ivm corona 75 euro p.p. voor 1.5 uur

Een relatiehoroscoop kan inzicht geven in vele soorten relaties, in de liefde,  kind - ouder broer - zus enzovoort. Zodra we een liefdesrelatie aangaan reageren we onbewust vanuit de indrukken van oer-beelden diep binnen onszelf. Dit heeft vaak met onze eigen opvoeding te maken. Het bestaan van een vrouwelijke kant bij de man of een mannelijke kant bij de vrouw geeft aan dat er een rode draad loopt in onze partnerkeuze, wij zijn op zoek naar een bepaald type mens om ons mee te verbinden voor onze eigen aanvulling tot compleet zijn en dit komt duidelijk naar voren in een horoscoop. Bij relaties binnen families kunnen oude patronen al langer een grote en remmende rol spelen. Via een relatiehoroscoop komen onder andere botsende en helpende energieën naar boven die weer groei kunnen aangeven op bepaalde vlakken of juist tegenwerking, irritaties blootleggen of juist datgene wat de een bij de ander zo waardeert, waar nou juist die valkuil ligt en wat deze inhoudt. Vanwege deze interactie met elkaar komt zo'n horoscoop tot leven en is daarom alleen via een consult te boeken. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het formulier onderaan deze pagina.

 
Reaching Out aan de Zon
Solaar Mona.jpg

Solaar / jaarhoroscoop

schritelijk 40 euro / consult via zoom ivm corona 75 euro p.p. voor 1.5 uur

Een solaar of jaarhoroscoop is de horoscoop die wordt opgesteld om de energieën en invloeden voor het nieuwe jaar volgend op je verjaardag te voorspellen. Vaak hebben de cadeau's die je voor je verjaardag krijgt hierin ook een betekenis. Deze jaarvoorspelling geldt vanaf het ogenblik dat de actuele zon terugkeert op de exacte plaats waar zij stond tijdens je geboorte, wat overigens ook een dag voor of na je verjaardag kan zijn. Sinds je geboorte hebben de maan en de planeten echter een andere plaats aan de hemel gekregen. Dit levert dus een nieuwe horoscoop op waarin alleen de zon op dezelfde plaats in graden en minuten staat. Een solaar is overigens iets anders dan de jaarvoorspellingen die in de media verschijnen voor de twaalf sterrenbeelden want deze geldt immers alleen voor jou.

Net geboren baby

Baby / kind Horoscoop

schritelijk 40 euro / consult via zoom ivm corona 75 euro p.p. voor 1.5 uur

Een baby wil je als ouder natuurlijk de best mogelijke zorg geven, maar omdat hij of zij nog niet kan praten, is het soms lastig om te bepalen wat je baby wil. Een babyhoroscoop kan hierin verheldering geven in wat jouw kindje nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen. Heeft het veel behoefte aan rust en regelmaat, of wil het juist actief bezig worden gehouden? Hoe kijkt het de wereld in? Hoe leert hij of zij praten & bewegen en hoe zal het zich op sociaal gebied ontwikkelen? Op welk soort basisonderwijs voelt het zich thuis als je kindje ouder wordt en de leeftijd bereikt dat het voor het eerst naar school gaat. Deze horoscoop kan dus helpen om als ouder jouw kind tot steun te zijn en het geeft jou een duidelijk beeld van de persoonlijkheid van je kindje. Vooral de eerste drie jaar zijn daarin heel belangrijk, want dan wordt de basis gelegd voor zijn/ haar verdere ontwikkeling.

Als je een een afspraak wilt maken of een horoscoop wilt bestellen kun je hieronder jouw gegevens achterlaten en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Success! Message received.