top of page

 consulten & Tarieven

Zegen van Licht

Ik nodig je uit om op een stoel te gaan zitten, dan stem ik mij af door achter je te staan en mijn handen boven je hoofd te houden, de energie gaat dan stromen, mijn handen worden warm en gaan naar die plaatsen op jouw lichaam waar energie nodig is. Ik kan aanvullende informatie door krijgen en deze deel ik dan naderhand met jou. Dit gaat vanzelf, ik denk daar niet over na en daarom kost een behandeling ook niks want het wordt via mij doorgegeven. Als je toch graag iets wilt geven wordt dit gedoneerd aan Stichting Roan, een mooie stichting die koesternetjes verzorgd voor te vroeg geboren baby"s. Zie voor meer informatie www.stichtingroan.nl of info@stichtingroan.nl 

Zegen van Licht

IMG_20210119_093951_521.jpg

Mensen begeleiden via hun horoscoop en hun vragen en emoties centraal stellen is datgene waar ik energie van krijg. Ik laat je graag zien waar je talenten liggen, waar word jij blij van, waar ligt jouw kracht? Wat zijn jouw valkuilen? Waar houd je van en wat zie je graag terug in een ander? Ik help je graag om zo bewuster naar jezelf te kunnen gaan kijken zodat je verder kunt met jouw eigen proces want ontwikkelen doen we allemaal. Niets staat stil op deze aarde, in de natuur groeit en bloeit alles op haar eigen ritme en wij zijn daar onderdeel van. Het is een contante stroom maar als je hier niet op aan kunt sluiten doordat je niet goed in je vel zit ga je tegen deze stroom in en dat kost energie. Ik help je graag met groeien en bloeien in jouw processen waarin je eerder vastliep en dit geeft mij weer energie om jou te helpen terug te komen in jouw eigen kracht. Laat het mij weten en ik trek je horoscoop uit de combinatie van jouw geboortedatum, plaats en tijd en werk deze uitgebreid uit.

Een Astrologisch consult duurt 1,5 uur en kost 75 euro p.p. (vanwege veel voorbereiding en tijd) Als je geen informatie en begeleiding wilt ontvangen via een gesprek kan ik ook een horoscoop op papier voor je duiden voor 40 euro. 

Persoonlijke geboortehoroscoop

Geboortehoroscoop
Relatiehoroscoop

Relatiehoroscoop

liefde

Een relatiehoroscoop kan inzicht geven in vele soorten relaties, in de liefde,  kind - ouder broer - zus enzovoort. Zodra we een liefdesrelatie aangaan reageren we onbewust vanuit de indrukken van oer-beelden diep binnen onszelf. Dit heeft vaak met onze eigen opvoeding te maken. Het bestaan van een vrouwelijke kant bij de man of een mannelijke kant bij de vrouw geeft aan dat er een rode draad loopt in onze partnerkeuze, wij zijn op zoek naar een bepaald type mens om ons mee te verbinden voor onze eigen aanvulling tot compleet zijn en dit komt duidelijk naar voren in een horoscoop. Bij relaties binnen families kunnen oude patronen al langer een rol spelen. Via een relatiehoroscoop komen onder andere botsende en helpende energieën naar boven die weer groei kunnen aangeven op bepaalde vlakken of juist tegenwerking, irritaties blootleggen of juist datgene wat de een bij de ander zo waardeert, waar nou juist die valkuil ligt en wat deze inhoudt. 

Een Astrologisch consult duurt 1,5 uur en kost 75 euro per relatiehoroscoop.  Als je geen informatie en begeleiding wilt ontvangen via een gesprek kan ik ook de relatiehoroscoop op papier voor je duiden voor 40 euro. 

Jaarhoroscoop

Solaar / jaarhoroscoop

Een solaar of jaarhoroscoop is de horoscoop die wordt opgesteld om de energieën en invloeden voor het nieuwe jaar volgend op je verjaardag te voorspellen. Vaak hebben de cadeau's die je voor je verjaardag krijgt hierin ook een betekenis. Deze jaarvoorspelling geldt vanaf het ogenblik dat de actuele zon terugkeert op de exacte plaats waar zij stond tijdens je geboorte, wat overigens ook een dag voor of na je verjaardag kan zijn. Sinds je geboorte hebben de maan en de planeten echter een andere plaats aan de hemel gekregen. Dit levert dus een nieuwe horoscoop op waarin alleen de zon op dezelfde plaats in graden en minuten staat. Een solaar is overigens iets anders dan de jaarvoorspellingen die in de media verschijnen voor de twaalf sterrenbeelden want deze geldt immers alleen voor jou.

Een Astrologisch consult duurt 1,5 uur en kost 75 euro p.p.  Als je geen informatie en begeleiding wilt ontvangen via een gesprek kan ik ook de solaar op papier voor je duiden voor 40 euro. 

persoonlijke horoscoop
Babyhoroscoop
Moeder en Baby

Baby / kind Horoscoop

Als ouder wil je voor je baby het allerbeste maar omdat hij of zij nog niet kan praten kan het lastig zijn om in te schatten wat dit kleintje wil. Een babyhoroscoop kan verheldering geven want hierin komt onder andere naar voren wat de baby nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen. Heeft jouw kindje veel behoefte aan rust en regelmaat of wil het juist graag bezig gehouden worden? Hoe kijkt het de wereld in? Op welke manier leert hij of zij praten & bewegen? Hoe zal de kleine zich op sociaal gebied gaan ontwikkelen? Deze horoscoop kan jou dus helpen om je kind tot steun te zijn en het geeft een duidelijk beeld van de persoonlijkheid van het kindje. Vooral de eerste drie jaar zijn belangrijk want dan wordt de basis gelegd voor zijn of haar verdere ontwikkeling.            Een babyhoroscoop wordt geduid vanuit de maan en kost €40,- 

Als je een afspraak wilt maken kun je hieronder jouw gegevens achterlaten en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent van harte welkom!

Dankjewel voor je bericht! 

Afspraak maken
bottom of page