IMG_20200624_192603_868.jpg

Mensen begeleiden via hun horoscoop en hun vragen en emoties centraal stellen is datgene waar ik energie van krijg. Ik laat je graag zien waar je talenten liggen, waar word jij blij van, waar ligt jouw kracht? Wat zijn jouw valkuilen? Waar houd je van en wat zie je graag terug in een ander? Ik help je graag om zo bewuster naar jezelf te kunnen gaan kijken zodat je verder kunt met jouw eigen proces want ontwikkelen doen we allemaal. Niets staat stil op deze aarde, in de natuur groeit en bloeit alles op haar eigen ritme en wij zijn daar onderdeel van. Het is een contante stroom maar als je hier niet op aan kunt sluiten doordat je niet goed in je vel zit ga je tegen deze stroom in en dat kost energie. Ik help je graag met groeien en bloeien in jouw processen waarin je eerder vastliep en dit geeft mij weer energie om jou te helpen terug te komen in jouw eigen kracht. Laat het mij weten en ik trek je horoscoop uit de combinatie van jouw geboortedatum, plaats en tijd en werk deze uitgebreid uit. Je kan deze schriftelijk bestellen of een afspraak maken via het afsprakenformulier onderaan deze pagina. 

Persoonlijke geboortehoroscoop

 

Horoscopen & consulten

We kunnen jouw horoscoop via een consult bij mij aan tafel bespreken of op verzoek  via zoom. De kosten zijn €75,- p.p. voor 1.5 uur. Deze is ook op papier te bestellen en kost dan €40,-

Een Sterrenwijzer is  een kleine beschrijving van de combinatie van jouw zon, maan en ascendant en heel leuk om als persoonlijk cadeau te geven. Aan de voorzijde zie je de zon in vissen en maan in stier en aan de achterzijde staat een korte persoonlijke beschrijving hiervan. Vanuit jouw gegevens maak ik graag een sterrenwijzer voor jou. Deze is op A6 formaat verkrijgbaar en is te bestellen in de Etsy shop zie button Etsy ( kosten € 25,- )

Vissen.jpg
 
Hindoehuwelijk Ritual

Relatiehoroscoop

Deze horoscoop wordt besproken vanuit twee geboortehoroscopen. We kunnen de horoscopen via een consult bij mij aan tafel bespreken of op verzoek  via zoom. De kosten zijn € 75 ,- p.p. voor 1.5 uur. 

Een relatiehoroscoop kan inzicht geven in vele soorten relaties, in de liefde,  kind - ouder broer - zus enzovoort. Zodra we een liefdesrelatie aangaan reageren we onbewust vanuit de indrukken van oer-beelden diep binnen onszelf. Dit heeft vaak met onze eigen opvoeding te maken. Het bestaan van een vrouwelijke kant bij de man of een mannelijke kant bij de vrouw geeft aan dat er een rode draad loopt in onze partnerkeuze, wij zijn op zoek naar een bepaald type mens om ons mee te verbinden voor onze eigen aanvulling tot compleet zijn en dit komt duidelijk naar voren in een horoscoop. Bij relaties binnen families kunnen oude patronen al langer een grote en remmende rol spelen. Via een relatiehoroscoop komen onder andere botsende en helpende energieën naar boven die weer groei kunnen aangeven op bepaalde vlakken of juist tegenwerking, irritaties blootleggen of juist datgene wat de een bij de ander zo waardeert, waar nou juist die valkuil ligt en wat deze inhoudt. Vanwege deze interactie met elkaar komt zo'n horoscoop tot leven en is daarom alleen via een consult te boeken. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het formulier onderaan deze pagina.

 
IMG_20210119_093951_521.jpg

Solaar / jaarhoroscoop

We kunnen jouw jaarhoroscoop via een consult bij mij aan tafel bespreken of op verzoek via zoom.        De kosten zijn € 75,- p.p. voor 1.5 uur . Deze is ook op papier te bestellen en kost dan € 40,-

Een solaar of jaarhoroscoop is de horoscoop die wordt opgesteld om de energieën en invloeden voor het nieuwe jaar volgend op je verjaardag te voorspellen. Vaak hebben de cadeau's die je voor je verjaardag krijgt hierin ook een betekenis. Deze jaarvoorspelling geldt vanaf het ogenblik dat de actuele zon terugkeert op de exacte plaats waar zij stond tijdens je geboorte, wat overigens ook een dag voor of na je verjaardag kan zijn. Sinds je geboorte hebben de maan en de planeten echter een andere plaats aan de hemel gekregen. Dit levert dus een nieuwe horoscoop op waarin alleen de zon op dezelfde plaats in graden en minuten staat. Een solaar is overigens iets anders dan de jaarvoorspellingen die in de media verschijnen voor de twaalf sterrenbeelden want deze geldt immers alleen voor jou.

Hand van de baby

Baby / kind Horoscoop

Ik duid deze horoscoop graag voor jouw / jullie kindje en kost € 40,-  

Als ouder wil je voor je baby het allerbeste maar omdat hij of zij nog niet kan praten kan het lastig zijn om in te schatten wat dit kleintje wil. Een babyhoroscoop kan verheldering geven want hierin komt onder andere naar voren wat de baby nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen. Heeft jouw kindje veel behoefte aan rust en regelmaat of wil het juist graag bezig gehouden worden? Hoe kijkt het de wereld in? Op welke manier leert hij of zij praten & bewegen? Hoe zal de kleine zich op sociaal gebied gaan ontwikkelen? Deze horoscoop kan jou dus helpen om je kind tot steun te zijn en het geeft een duidelijk beeld van de persoonlijkheid van het kindje. Vooral de eerste drie jaar zijn belangrijk want dan wordt de basis gelegd voor zijn of haar verdere ontwikkeling.

Vissen3.jpg

Een sterren geboortewijzer laat zien wat de stand is van de maan van jouw kindje want deze speelt de eerste jaren de hoofdrol in zijn of haar  leven. Daarnaast zie je de ascendant en stand van de zon terug in de afbeelding en beschrijving en wat dit betekent. In dit voorbeeld zie je een afbeelding van een kindje met maan in vissen, zon in maagd en ascendant. Je kunt deze via de Etsy webshop bestellen. De wijzer is op A6 formaat en kost €25,-

Wil je iemand verrassen met een een heel bijzonder cadeau, een horoscoop dan kun je ook een cadeaubon bestellen. Deze zijn van iedere horoscoop verkrijgbaar.

2021-08-25 12.17.14.jpg

Als je een een afspraak wilt maken of een horoscoop wilt bestellen kun je hieronder jouw gegevens achterlaten en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Success! Message received.