Cursussen        Workshops

Sterrenbeeld schilderen op hout                          Schilderen vanuit jouw maanenergie   

Spirituele symbolen schilderen op steen                  Engelen schilderen op steen

Sterrenbeeld schilderen op hout

Sterrenbeeld schilderen op  hout:

Ben jij een gevoelig water-teken of juist een praktisch aarde-teken? Waar houd je van en waar ligt jouw kracht? Wat vertelt de stand van de zon jou en wat zijn je valkuilen? Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze cursus. Vanuit je horoscoop creëer jij jouw schilderij in lijnen van potlood met behulp van carbonpapier je hoeft dus geen tekentalent te hebben. Je schildert deze met speciale verf naar eigen gevoel verder in op een een ronde ondergrond van hout van ongeveer 29 cm doorsnede aangevuld met invloeden vanuit de moeder aarde astrologie.

Groep: max. 4 personen. 

De indeling van de cursus ziet er ongeveer als volgt uit:
Les 1 & 2:  We bespreken de invloed van de moeder aarde astrologie en de plaats + karaktereigenschappen van jouw zonnen-teken in je horoscoop. Daarna ga je aan de slag met het maken van jouw sjablonen en schilderen.                         

Les 3 & 4:  Tijdens deze middag bespreken we de verbanden die jouw zon legt in jouw horoscoop en wat dat betekent voor jou. Daarna werk je verder aan je schilderij. Aan het eind  bespreken we je schilderij en wat je vond van de cursus.

 schilderen vanuit jouw maanenergie,

Schilderen vanuit jouw maanenergie:

Deze cursus is een combinatie van intuitief schilderen en de Astrologie om zo de Maan vanuit je horoscoop echt te kunnen beleven en voelen. De Maan in jouw horoscoop staat symbool voor het vrouwelijke, voor de moeder en hoe jij haar ervaart in jouw leven. Daarnaast geeft het teken waarin zij staat aan hoe jij je eigen veiligheid creeert of onbewust reageert op situaties waarin je juist uit je comfortzone getrokken wordt. Via het ontwerpen en schilderen van jouw maan met je handen en veel water maak je sneller contact met dit gevoel. Enige spirituele zelfkennis is een vereiste omdat het een cursus is die diepe inzichten kan geven en gevoelige zaken op kan roepen. De groepen bestaan uit max. 4 personen.

 

De indeling van de cursus ziet er ongeveer als volgt uit:

les 1 & 2:  bespreking van algemene eigenschappen & persoonlijke eigenschappen van jouw maan, sjablonen maken &                    maan ontwerpen

les 3 & 4: bespreking plaats van maan in jouw horoscoop, schilderen met aquarelpotlood van je maan & intuïtief                              schilderen met acrylverf als achtergrond. 

 

Stenen beschilderen

Engelensteen schilderen:

Ieder dierenriemteken ( sterrenbeeld) heeft een eigen engelen-energie en tijdens deze workshop ga je jouw engel schilderen op een witte kalksteen. Zo creeer je zelf jouw krachtsteen van liefde en troost. We starten met een korte meditatie om je denken meer tot rust te brengen en je dieper daalt in je buik, in jouw gevoel. Vaak ontstaat tijdens het schilderen een mooie serene sfeer omdat je dan contact maakt met deze energie. Daarna bespreken we jouw engel en gaan we aan de slag met het tekenen van de basisvorm met potlood. Dan gaan we verder met de kwast en een zachte basistint en bouwen zo de engel verder op. Dan ga je verder werken in kleur en rond het af met speciale pennen voor de verfijnde contouren.  

Spirituele symbolen schilderen op steen:

Kosten:

Cursus:         85 euro p.p. inclusief 2 lesmiddagen, materiaal, koffie & thee & iets lekkers erbij.

Workshop:   45 euro p.p. inclusief materiaal, koffie & thee & iets lekkers erbij.

Klik op agenda voor de planning van curssusen en workshops voor 2022 / 2023