top of page

Cursussen        Workshops

Sterrenbeeld schilderen op hout                          Schilderen vanuit jouw maanenergie   

Spirituele symbolen schilderen op steen                  Engelen schilderen op steen

Sterrenbeeld schilderen op hout

Sterrenbeeld schilderen op  hout:

Ben jij een gevoelig water-teken of juist een praktisch aarde-teken? Waar houd je van en waar ligt jouw kracht? Wat vertelt de stand van de zon jou en wat zijn je valkuilen? Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze cursus. Vanuit je horoscoop creëer jij jouw schilderij in lijnen van potlood met behulp van carbonpapier je hoeft dus geen tekentalent te hebben. Je schildert deze met speciale verf naar eigen gevoel verder in op een een ronde ondergrond van hout van ongeveer 29 cm doorsnede aangevuld met invloeden vanuit de moeder aarde astrologie.

Groep: max. 4 personen. 

De indeling van de cursus ziet er ongeveer als volgt uit:
Les 1 & 2:  We bespreken de invloed van de moeder aarde astrologie en de plaats + karaktereigenschappen van jouw zonnen-teken in je horoscoop. Daarna ga je aan de slag met het maken van jouw sjablonen en schilderen.                         

Les 3 & 4:  Tijdens deze middag bespreken we de verbanden die jouw zon legt in jouw horoscoop en wat dat betekent voor jou. Daarna werk je verder aan je schilderij. Aan het eind  bespreken we je schilderij en wat je vond van de cursus.

 schilderen vanuit jouw maanenergie,