top of page
Zoeken

Aarde teken Maagd

Bijgewerkt op: 7 sep. 2020


Momenteel loopt de zon door het teken maagd. Mensen die in dit teken geboren zijn kunnen zich in deze dagen beter in hun vel voelen, dit geldt eigenlijk voor alle drie de aardetekens, Stier, Maagd en Steenbok omdat het element hen bekend is. Maagd heeft een helder, koel en nuchter verstandsdenken dat zeer zakelijk is ingesteld. Mijn spiritueel leraar zei mij nog niet zolang geleden meer met de flow mee te gaan, niet tegen de energie in te roeien maar dat valt nog niet mee als je Ascendant in maagd staat. Zo laat ik deze eigenschappen zien in mijn houding naar buiten toe maar als je zon in maagd hebt staan zijn dit meer jouw karaktertrekken. De geest van een maagd is bijzonder scherp en kijkt met een kritisch oog de wereld in en zal feiten en gebeurtenissen automatisch analyseren. Van daaruit probeert de Maagd de dingen erg goed te doen, geen fouten te maken, op tijd te zijn en vooral netjes te blijven. In de flow meegaan is zonder die kaders, tijd loslaten, vertrouwen dat alles goed is ipv dat het goed moet zijn en zaken laten gebeuren. Op momenten dat het me lukt voel ik mij rustig en vrij, dan voel ik het zachte trillen van een mooie energie om mij heen. Dat zijn mijn geluksmomenten.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page